Best Doctors

»Najraje bi plačeval Best Doctors, a ga nikoli koristil!«

By 04.11.2019 No Comments

Čedomir Bojanić je uspešno opravil zdravljenje v Univerzitetnem kliničnem centru v Münchenu, za katerega organizacijo in plačilo je poskrbela družba Best Doctors. O njegovi izkušnji z zdravljenjem povsem nenadne in hude bolezni ter zahtevni operativni odstranitvi možganskega tumorja si že lahko ogledate v videu spodaj.

G. Bojanič je na koncu dodal: »Najraje bi plačeval Best Doctors, a ga nikoli koristil!«. Enako kot g. Bojanič razmišlja večina članov družine Best Doctors. Pietro Braghieri je prav tako eden izmed tistih članov, ki mu je storitev pomagala pri ozdravitvi in vrnitvi v normalno življenje. Potem, ko se je v Univerzitetnem kliničnem centru na Dunaju uspešno zdravil za rakom na črevesju, je dejal: »Ko ob sklenitvi podpisuješ te papirje, nikoli ne razmišljaš, da boš zbolel.«

Ideja o prekinitivi članstva ob neuporabi je razumljiva

Med našimi člani je seveda veliko takšnih, ki Best Doctors še niso potrebovali. Domislek nekaterih, da bi bilo pogodbo zato smiselno prekiniti, saj je potrebno plačevati premijo, je razumljiv, a varljiv. Čeprav jih pri nas srečujemo ves čas, se hude bolezni posamezniku ne zgodijo prav pogosto. Ko se zgodijo, pa so, kot jih z razlogom poimenujemo – kritične. Kot pravi g. Bojanič – naši člani, ki so zboleli in se zdravili v tujini, bi z velikim veseljem bili v koži tistih, ki Best Doctors še niso potrebovali.

Na drugi strani pogosto dobivamo klice naših pooblaščenih zastopnikov s prošnjo za pomoč: »Imam stranko, ki sem ji nekaj mesecev nazaj predstavil storitev Best Doctors, a se za sklenitev še ni odločila. Zdaj je zbolela in se obrnila name s prošnjo, če ji lahko pomagamo.« Zelo pogosto kličejo tudi člani Best Doctors in sprašujejo, če lahko pomagamo njihovemu prijatelju, ki je zbolel, a ni član Best Doctors.

Best Doctors svojih storitev izven članstva ne ponuja. Stroški priprave drugega mnenja, predvsem pa organizacije in kritja zdravljenja v svetovno priznanih medicinskih centrih, so visoki. Povprečen strošek tovrstnega zdravljenja raka znaša več kot 100.000 evrov, kar si lahko privošči le peščica. Na drugi strani pa s premijo 19,30 EUR na mesec ob ugodnemu družinskemu popustu za odraslega družinskega člana in ekskluzivni ceni za otroke v starosti 31 dni do 18 let, ki znaša samo 5,81 EUR na mesec, precej lažje shajamo. To pa vključuje vse – od drugega mnenja do organizacije in kritja zdravljenja.

Vsako preverjanje diagnoze, načrt zdravljenja, organizacija in izvedba zdravljenja je prilagojena vsakemu posamezniku, glede na diagnozo in druge okoliščine, ki lahko vplivajo na izbor in potek zdravljenja. Cilj družbe Best Doctors je skladen s poslanstvom: Zagotoviti najboljšo možno zdravstveno oskrbo članom družine Best Doctors.

Best Doctors ima trenutno v Sloveniji že več kot 45.000 članov. Če še niste med njimi, si vzamite čas za pooblaščenega svetovalca, ki vam bo predstavil koristi storitve Best Doctors. Poslušajte ga, preberite pogoje, vprašajte kar želite ter prevzemite odgovornost za svoje odločitve v svoje roke. Best Doctors vam lahko pomembno izboljša možnosti ozdravitve ali celo reši življenje.