Novice

Obvestilo o aktualnih razmerah

By 23.03.2020 19 maja, 2020 No Comments

Varnost in dobrobit naših strank je naša najvišja prioriteta. Od prvih novic in poročil o virusu COVID-19 smo sledili razvoju dogodkov in sprejeli ustrezne in mogoče spremembe. Za imetnike Critical Advantage brezplačno uvajamo storitev Abi, s katero boste v teh časih lažje prišli do odgovorov na vsakodnevna zdravstvena vprašanja.

Zdravljenje v tujini in drugo mnenje

Kot rezultat razvoja situacije v povezavi z novim koronavirusom so v veljavi omejitve s strani oblasti, bolnišnic in letalskih prevoznikov. Ti so ključni v zagotavljanju naših storitev zdravljenja v tujini, zato se je teh omejitev potrebno zavedati. V tej fazi dajemo prednost zagotavljanju najustreznejših informacij in kjer se bodo pojavile okoliščine, se bomo z vsakim primerom posebej ukvarjali v relaciji z vsemi vključenimi partnerji. 

Zagotavljanje drugih mnenj medtem deluje nemoteno.

V vsakem primeru pa smo vam na voljo na brezplačni številki 080 88 12.

Pridružitev novih članov

V skladu z razmerami smo se že v petek, 13.3., odločili, da s ciljem varnosti naših strank, partnerjev in zaposlencev ugasnemo vse aktivnosti, ki so povezane z neposrednimi stiki z našimi strankami. Vlada Republike Slovenije pa je 17.3.2020 s 570. odlokom začasno prepovedala neposredno osebno prodajo.

Omogočili pa smo možnost sklepanja na spletu z naprednim spletnim podpisom, kjer lahko vse opravite brez obiska pošte ali izpisovanja in skeniranja.

V času strogih ukrepov z brezplačno virtualno zdravstveno asistentko

V časih, zaznamovanih z virusom COVID 19, ki kroji naša življenja na dveh ključnih področjih – posega v naše zdravje in finance in s tem bistveno vpliva na kvaliteto naših življenj, uvajamo novo storitev. Imenuje se Abi – virtualna asistentka za zdravstvena vprašanja. Obstoječim imetnikom Critical Advantage in vsem, ki se boste v tem času pridružili, pa jo omogočamo brezplačno.

Za to potezo smo se odločili, ker se zavedamo, da v času, ko je vsa pozornost pristojnih usmerjena v preprečevanje epidemije, ostali zdravstveni problemi prebivalstva niso nič manjši.

Zato spremljajte našo spletno stran, medtem pa ostanite doma in s tem poskrbite za vaše zdravje in varnost. Če navodila upoštevamo, bo umrlo manj ljudi, kot jih vsako leto umre na slovenskih cestah. Če navodil ne upoštevamo, bo v naslednjih dveh mesecih umrlo nekaj tisoč ljudi, ali celo več, kot jih sicer v enem letu umre zaradi rakavih ali srčno-žilnih obolenj skupaj.