Ivan Sušnik / zdravljenje v tujini

Eno veliko
zadovoljstvo.

Ko se je gospod Ivan Sušnik leta 2017 prvič srečal s paketom Critical Advantage, so ponujene ugodnosti pritegnile njegovo pozornost. Ni pa pomislil, da jih bo po diagnozi raka na debelem črevesju izkusil že čez dve leti.

Čedomir Bojanić / zdravljenje v tujini

Alternativa,
ki te lahko reši.

Čedomir Bojanić je prejel diagnozo švanoma (tumorja) vestibularnega živca. Ker so se slovenski zdravniki odzvali zaskrbljeno, se je odločil za pomoč Best Doctors in se odpravil na zdravljenje na Univerzitetni klinični center v Münchnu.

Katja Šilec / drugo mnenje

Dolgoročno je poskrbljeno za našo prihodnost.

Katja Šilec ima izredno povečano delovanje ščitnice. Po pridobljenem drugem mnenju preko Best Doctors so se ji možnosti zdravljenja pomembno razširile.

Iva Waldhuber / drugo mnenje

Po vseh teh letih sem dobila rešitev.

Ivi Waldhuber je zaradi nenormalnega razvoja limfatičnega tkiva 37 let močno otekala noga. Čeprav je bila prepričana, da ni mogoče storiti nič, je sin vztrajal, da s pomočjo Best Doctors pridobi drugo mnenje. Skupaj smo rešili njen zdravstveni problem, ki ji je tako dolgo onemogočal normalno življenje.

Pietro Braghieri / zdravljenje v tujini

Imeti takšno stvar mi je bilo v veliko pomoč.

Pietro je zbolel za rakom na debelem črevesju. Po diagnozi na samoplačniškem pregledu mu je družba Best Doctors priskrbela drugo mnenje in štiri najprimernejše klinike za njegovo stanje. Odločil se je za zdravljenje v univerzitetni bolnišnici na Dunaju.

Vitomir Štruc / zdravljenje v tujini

Mislil sem, da ne bom nikoli zbolel.

Vitomirju so odkrili pljučni rak z zasevkom na nogi. Po prejetem drugem mnenju, v katerem je zdravnik specialist po obsevanju predlagal še imunoterapijo, ki mu je slovenska zavarovalnica ni mogla zagotoviti, se je odločil za zdravljenje na kliniki Charité v Berlinu.