V letu 2016 se je Best Doctors pridružilo več kot 5 milijonov novih članov. Tako sedaj skupaj skrbimo že za več kot 40 milijonov članov po vsem svetu. Samo v letu 2016 se nam je pridružilo dodatnih 18 izmed 500 podjetij po lestvici Fortune 500, ki želijo svojim zaposlenim omogočiti dostop do najboljših zdravnikov.

K nam so se v lanskem letu pravzaprav obrnila največja podjetja vseh večjih regij po svetu. Storitve smo lansirali v Singapurju, Maleziji, Vietnamu, Filipinih, Indoneziji, Pakistanu, Makau, na Danskem ter v Luksemburgu. Predvsem zaradi velike rasti v Aziji smo tam vzpostavili nov svetovalni odbor.

“Pomagati ljudem dobiti potrebne odgovore iz strani zdravstva je v bistvu naše misije”, pravi Peter McClennen, izvršni direktor v Best Doctors. “Čeprav poskušajo posnemati model, katerega Best Doctors izpopolnjuje zadnjih 27 let, pa naslednja tovrstna organizacija še vedno predstavlja samo 8% ljudi, ki zaupajo Best Doctors. To je predvsem zato, ker uporabniki prepoznavajo, da je Best Doctors toliko več, kot samo hitro drugo mnenje. Spreminjamo paradigme v zdravstvu z zmožnostjo skrbi za veliko število ljudi in hkrati nižanja velikanskih stroškov zdravljenja.”

V 2016 smo se povezali z IBM Health, kjer bodo s svojo storitvijo Watson in močjo podatkov pomagali pri izboljšanju procesov, s katerimi bolnikom z rakom poiščemo prave možnosti zdravljenja. Z združevanjem vodilne tehnologije in najsvetlejših medicinskih umov bomo poskrbeli, da je potrjena prava diagnoza in postavljen pravi načrt zdravljenja.

“Uspeh Best Doctors temelji na povezovanju na stotine strastnih strokovnjakov iz vsega sveta ter tehnologij, ki omogočajo, da zdravstvo deluje. Best Doctors je še naprej globalno uspešen zaradi neprekosljive kombinacije analitike, najbolj cenjenih zdravnikov na svetu ter orodij za upravljanje s populacijo. S tem spreminjamo zdravstvo za milijone ljudi.”

Leave a Reply