Uredili bomo vse

Od organizacije in plačila zdravljenja, do potovanja, nastanitve in prevajalca.

Vi se morate osredotočiti na okrevanje.

1

Pokličite nas na 080 88 12

To je prvi korak za dostop do zdravstvenih storitev družbe Best Doctors. Član naše skupine, odgovorne za vaš primer, vam bo razložil vse o začetku postopka InterConsultationTM (drugo zdravniško mnenje), ki je bistven za potrditev vaše diagnoze in za nadaljnja priporočila glede najprimernejšega zdravljenja.
2

Rešimo vas dvomov

InterConsultationTM: skupaj zberemo vaše razpoložljive in ustrezne zdravstvene podatke, kot so diagnoza, zdravstvena anamneza in izvidi. Družba Best Doctors ima dostop do 53.000 najboljših zdravnikov specialistov po vsem svetu. Izberemo najprimernejšega, ki bo s podrobnim poročilom potrdil ali dopolnil vašo diagnozo in priporočil najprimernejše zdravljenje. Nato vam posredujemo poročilo, ki ga morate natančno preučiti, in potrdimo, ali je vaše stanje in/ali poseg vključen v kritje.
3

Ponudimo vam rešitve

Če se skladno s priporočili strokovnjaka odločite za zdravljenje v tujini, bo družba Best Doctors poiskala najprimernejšo bolnišnico/zdravstveno ustanovo in vam pomagala izbrati najprimernejšo možnost. Naročili vas bomo pri zdravnikih in poskrbeli za sprejem v bolnišnico. Za vas in vašega spremljevalca bomo uredili vse potrebno za potovanje (npr. letalske vozovnice in nastanitev, prevoze, prevajalca).
4

Zanesite se na nas

Vselej smo ob vas, odgovarjamo na vaša vprašanja in vam pomagamo s pojasnili, če česa ne razumete. Med celotnim postopkom vam posredujemo vse potrebne informacije, tako da se lahko vi osredotočite na okrevanje.