Best Doctors

Priporočilo, ki lahko reši zdravje ali celo življenje

By 10.04.2020 No Comments

Ustno izročilo je najstarejša oblika oglaševanja. Obstajala je stoletja pred iznajdbo oglaševalskih kampanj in družbenih medijev. In čeprav so časi, ko je bilo priporočilo prijateljev edini uporaben vir informacij o kakovosti storitve ali izdelka, pri tem še vedno najraje verjamemo njim. 

Ivanu Janiju Sušniku, ponosnemu Korošcu, uspešnemu podjetniku, dedku petih vnukov in navdušenem folkloristu, je priporočilo znanke omogočilo, da se je še pravočasno pridružil članstvu Best Doctors Standard Critical Advantage.

To se mu takrat morda ni zdelo odločilno. Na ponudbo naše svetovalke je pristal predvsem zaradi zaupanja prijateljici, ki ga je poklicala in mu toplo priporočala, da si vzame pol ure časa za predstavitev pomembnih informacij. In še danes se spominja, kako je predstavitev poslušal z mero nejevere in dvoma. Prevečkrat v življenju se mu je namreč zgodilo, da kakšna od sklenjenih pogodb, tudi zavarovalniških, ni izpolnila njegovih pričakovanj. Tudi takrat, ko je bilo to najbolj potrebno.

A na podlagi predstavitve in vseh argumentov, ki mu jih je ponudila svetovalka, se je po tehtnem razmisleku odločil, da sklene Best Doctors zase in za soprogo.

Na petek dve leti kasneje, tik pred prvomajskimi prazniki, ga je osebni zdravnik seznanil s postavljeno diagnozo: rakom na črevesju.  

Še isti dan je poklical brezplačno številko družbe Best Doctors in poslal svojo zdravstveno dokumentacijo. V naslednjih treh tednih ga je Best Doctors seznanil z načrtom zdravljenja, mu organiziral dodatne preglede na kliniki MD Anderson v Madridu, kjer je bil nekaj dni kasneje tudi operiran. V naslednjih mesecih je tam opravil zdravljenje, še vedno pa v organizaciji Best Doctors hodi na preglede, ki so pokazali, da je rak premagan brez hujših posledic. 

Tako Jani Sušnik, tudi zaradi prijaznega priporočila znanke, danes načrtuje nove življenjske in podjetniške podvige. Vsak stik z znanci, prijatelji ter poslovnimi partnerji pa izkoristi za ozaveščanje o pomembnosti storitev Best Doctors. 

Vsem tudi priporoča: »Vzemite si pol ure časa za pomembne informacije, ki vam lahko rešijo zdravje ali celo življenje!«   

Celoten potek zdravljenja in izkušnjo s storitvijo Best Doctors nam je Jani Sušnik predstavil v filmu.